Xhinse, modelet trend për Verë 2024

Xhinse, modelet trend për Verë 2024

Duke kombinuar dizenjot jokonvencionale të xhinseve me interpretime të ndryshme, koleksioni Koton Jeans Pranverë/Verë 2024 ofron modelet më në modë të xhinseve me tonalitetet më të fundit të ngjyrës blu.

Sezoni i ri i Koton Jeans është po aq energjik sa ditët e ardhshme të pranverës! Duke kombinuar dizenjot jokonvencionale të xhinseve me interpretime të ndryshme, koleksioni Pranverë/Verë 2024 ofron modelet më trendi të xhinseve me tonalitetet më të fundit të ngjyrës blu.

Një komoditet trendi dhe i përjetshëm mbizotëron në koleksionin e ri të Koton Jeans, ku dizajnet e femrave dhe meshkujve prezantohen së bashku. Duke iu drejtuar adhuruesve të modës si “Të rinj, me stil dhe në modë, ashtu si ju”, koleksioni i ri aplikon qepjet, shigjetat dhe dizajnet e pritshme nga kostumet e personalizuara deri te copat xhins.

Printe me lazer, busti xhins, dy ngjyra, xhaketa xhins, bluze pa rripa, pantallona të gjera dhe rripa me dy shtresa, tërheqin linjat e përgjithshme të koleksionit Koton Jeans Pranverë/Verë 2024.

Koleksioni Koton Jeans Pranverë/Verë 2024 e çon trendin e xhinseve një hap më tej me xhinse, funde, tuta, jelek me thekë dhe xhaketa xhins.

Çdo hije e indigo; Koleksioni Koton Jeans Pranverë/Verë 2024 e çon trendin e xhinseve një hap më tej me xhinse, funde, tuta, jelek të prerë dhe xhaketa xhins. Siluetat në modë, të ofruara në shumë opsione nga tonalitetet e lehta indigo deri tek ngjyrat blu të errët, krijojnë pamje që do të shënojnë sezonin me proceset kryesore dhe detajet e printimit me lazer. Përveç printimeve me lazer me lule, printimet me lazer me pamje nga lëkura e zebrës dhe gjarpërit e çojnë modën e xhinseve në një nivel tjetër.

Xhinset me bel të ulët, detajet e ngarkesave, këmbët pa pengesa dhe prerjet e gjera krijojnë pamjet e guximshme xhins të sezonit. Ndërsa tonalitetet e errëta indigo i shtojnë një pamje luksoze dhe të ndritshme pëlhurës xhins, tonalitetet blu të hapura krijojnë kombinime të gatshme për verën.

Xhinset Victoria Slim Flare, me qëndisje me tegela që krijon një pamje ultra-femërore, bashkon modën e xhinseve me kombinimet e festës me linjat e saj të theksuara.
Xhinse me këmbë të drejta të viteve ’90; Xhinset e drejta të viteve 90 apelojnë për adhuruesit e modës që nuk heqin dorë nga qëndrimi minimalist me interpretime të ndryshme në sezonin e ri. Modelet e këmbëve të drejta janë riinterpretuar me detaje të belit me dy shtresa në koleksionin Koton Jeans Pranverë/Verë 2024. Xhinset ikonike Koton me këmbë të drejta, të cilat përshtaten më rehat në këmbë dhe ijë, vazhdojnë me sezonin me modelet e tyre më të lirshme. Modelet e xhinseve Nora 90 dhe Steve Loose Jean janë ndër pjesët e njohura të koleksionit Koton Jeans Pranverë/Verë 2024.

Xhinset indigo me këmbë të drejta plotësohen me jelek xhins me pamje origjinale dhe busti xhins pa rripa me detaje të shtresuara në koleksionin e ri. Topat, të cilat tërheqin vëmendjen me detajet e tyre elegante dhe prerjet asimetrike, ripërcaktojnë feminitetin në xhins.

Pantallona të shkurtra Bermuda klasike të reja; Xhinset e larta indigo të sezonit të ri Koton Jeans zëvendësohen me pantallona të shkurtra xhins Bermuda në verën e nxehtë. Pantallonat e shkurtra xhins Bermuda plotësohen me xhaketa xhins. Pantallonat e shkurtra xhins Bermuda me prerje të drejtë, me bel të lartë dhe të gjera tek pjesa e këmbëve ofrojnë alternativa me xhaketa xhins indigo me përshtatje komode dhe xhaketa të mëdha me jakë me majë dhe pa mëngë.

Pjesë të tjera të mrekullueshme të koleksionit përfshijnë modelin Victoria Slim Flare Jeans me qëndisje me tegela që krijon një pamje ultra-femërore. Modeli, i cili krijon një pamje unike me qëndisjen e temave të pamjes xhins indigo nga koka te këmbët, bashkon modën e xhinseve me kombinimet e festës me linjat e saj të theksuara.

Koleksioni Koton Jeans Pranverë/Verë 2024 ju pret në dyqanet Koton dhe ne website stina.al.

Pantallona të lirshme me bel të ulët; Duke kombinuar komoditetin dhe stilin, Koton Jeans ofron modele xhinse të gjera dhe xhinse të lirshme.
Ajo zgjeron linjën e saj të xhinseve të rastësishme për sezonin Pranverë/Verë 2024. Koleksioni i vlerësuar me modelet e tij si Eve Straight Jeans, Bianca Wide Leg Jeans dhe Nora Jeans; Me dizajne, shigjeta, palosje dhe thekë, i bën xhinset casual të duken më të shndritshme dhe të punuara më me kujdes.

Koleksioni Koton Jeans Pranverë/Verë 2024 krijon një seri plot prerje të theksuara, ngjyra të ndezura, silueta të drejta dhe komode në sezonin e ri. Koton Jeans ka një qëndrim shumë trend, shumë të ri dhe shumë shik me modelet e tij xhins të përshtatshme për kudo, nga takimet në zyrë deri te eventet e “së premtes”, nga kombinimet e fundjavës tek stili i party-ve!