Back

Pantallona Te Shkurtra

Pantallona Te Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

12-18, 18-24, 24-36, 6-9, 9-12

Ngjyra

Miks

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Fustan 690L
  • Fustan 790L
  • Pantallona Te Shkurtra 490L
  • Pantallona Te Shkurtra 490L
  • Pantallona Te Shkurtra 490L
  • Pantallona Te Shkurtra 490L
  • Xhaketë 2,490L
  • Pantallona Te Shkurtra 490L