Ofertë!51%

Gome per pastrimin e njollave

790L 390L

Spastroje

Product Description

Heqës special njollash për të gjitha artikujt me shumë kamosh dhe artikujt e nubukut. Me një fërkim të thjeshtë do të hiqni edhe njollat më kokëforta. Më pas vazhdoni të fërkoni artikujt tuaj me produktin tjetër “Woly Suede” (Woly Kamosh) dhe furçën nubuk.

Ngjyra

Neutrale

Masa

STD

Marka

Flo

Markat: ,