Back

Pulovër

Pulovër

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8

Ngjyra

Blu

Marka

Gjinia

55% Pambuk, 44% Poliester, 1% Viskoze

Sugjerime

 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L
 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,190L
 • -21%
  Bluza (Intimo) 1,590L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,110L
 • -21%
  Bluza (Intimo) 1,910L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,110L
 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L