Back

Bluza

Bluza

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

5-6, 7-8

Ngjyra

Jeshile kaki

Marka

Gjinia

45% Pambuk, 45% Poliester, 10% Akrilik

Sugjerime

 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L
 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,190L
 • -21%
  Bluza (Intimo) 1,590L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,110L
 • -21%
  Bluza (Intimo) 1,910L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,110L
 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L