Back

Rroba Banjo Për Fëmijë

Rroba Banjo Për Fëmijë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

3-4, 5-6, 7-8, 9-10

Ngjyra

Blu saks, Bojeqielli, Koral

Marka

Materiali i produktit

Sugjerime

 • -21%
  Kostum Plazhi (Rroba Banjo) 1,990L 1,590L
 • -21%
  Pantallona (Plazhi) 1,490L 1,190L
 • -21%
  Pantallona (Plazhi) 1,490L 1,190L
 • -21%
  Pantallona (Plazhi) 1,490L 1,190L
 • Kostum Plazhi (Rroba Banjo) 2,390L
 • -51%
  Kostum Plazhi (Rroba Banjo) 2,390L 1,190L
 • -21%
  Rroba Banjo Për Fëmijë 1,490L 1,190L
 • -21%
  Rroba Banjo Për Fëmijë 1,490L 1,190L