Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

9-12, 12-18, 18-24, 24-36

Ngjyra

E kuqe

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Bluza 1,290L
  • Tuta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L