Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Gjinia

Masa

11-12, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Ngjyra

Kanelle

Materiali i produktit

Sugjerime

  • Këmishë 1,490L
  • Këmishë 1,690L
  • Këmishë 2,490L
  • Bluza 1,290L
  • T-Shirt 990L
  • Këmishë 2,490L
  • Tuta 2,490L
  • Tuta 1,690L