Back

Xhinse

Xhinse

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Ngjyra

Blu e hapur

Marka

Materiali i produktit

Sugjerime

 • -21%
  Xhinse 2,490L 1,990L
 • -21%
  Xhinse 2,290L 1,830L
 • -41%
  Xhinse 2,490L 1,490L
 • -51%
  Xhinse 1,990L 990L
 • -51%
  Xhinse 2,990L 1,490L
 • -57%
  Xhinse 2,290L 990L
 • -61%
  Xhinse 2,490L 990L
 • -57%
  Xhinse 2,290L 990L