Back

Rrobdishan

Rrobdishan

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L-XL, S-M

Gjinia

Ngjyra

E kuqe, E zeze

Marka

100% Poliester

Sugjerime

  • Set Pizhamash 1,990L
  • Set Pizhamash 1,990L
  • Set Pizhamash 1,990L
  • Set Pizhamash 2,290L
  • Set Pizhamash 2,990L
  • Set Pizhamash 2,990L
  • Pizhama (Tuta) 2,490L
  • Pizhama (Bluzë) 1,790L