Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL, XS

Ngjyra

Mustard

Marka

Gjinia

50% Pambuk, 50% Poliester

Sugjerime

  • Pantallona Të Shkurtra 790L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L