Back

Fund

Fund

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

34, 36, 38, 40

Ngjyra

Blu

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Fund 1,990L
  • Fund 3,990L
  • Fund 2,490L
  • Fund 2,490L
  • Fund 1,990L
  • Fund 1,990L
  • Fund 1,490L
  • Fund 1,990L